DOLAR 32,3438 0.19%
EURO 35,1309 -0.17%
ALTIN 2.240,20-0,14
BITCOIN 2026418-7,83%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ARSUZ’DA “ZAKKUM” FIRTINASI

ARSUZ’DA “ZAKKUM” FIRTINASI

ABONE OL
14 Temmuz 2021 12:53
ARSUZ’DA “ZAKKUM” FIRTINASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen “Zakkum” konseri, Arsuz Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleşti.

Pandemi kısıtlamalarının kalkması ve normalleşmeye girilmesinin ardından, Arsuz da ilk konser gerçekleşti. Konsere ve eğlenceye hasret kalan Arsuz’da ilk konser Zakkum’dan geldi. Konser alanını dolduran binlerce vatandaş doyasıya eğlencenin tadını çıkarırken, maske takma konusunda sıklıkla uyarılarda bulunuldu.

Konsere, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve halk katılım sağladı. Konserde siyaset yapılmayacağını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Birkaç cümle söyleyerek eğlenmeye devam edeceğiz. Hepimiz biliyoruz, çok zorlu bir dönemden geçtik. Bu dönemde zorluklara hep birlikte katlandık. Bu zorluklara en çok katlanan 18 yaş altı gençler sizler değil miydiniz? Yaşlılarımız da bu durumdaydı. Sevgili gençler, bundan sonra sizler sağlığınıza dikkat ederseniz, inşallah nice konserlerde birlikte olacağız. Onun için sizden ricam lütfen bu pandemiyi unutmadan tedbirlerinizi alınız. Yanınızdaki maskeleri takınız. Çünkü bu beladan henüz kurtulmadık. Şu anda iyi durumdayız ama henüz kurtulmadık. Onun için hep beraber dikkat edelim. Ve bu gibi etkinlikleri tekrarlayalım.  Olur mu arkadaşlar? Sizden bu sözü alıyorum. Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum ama bu konserin oluşmasında bize katkı sunan, burada aramızda olan Cumhuriyet Halk Partisinin Hatay Milletvekili Sayın Suzan Şahin’e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Şahin grubuna ayrıca teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Çok uzun süren bir pandemi sürecinden geçildiğini belirten CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “  Yaklaşık iki yıl süren bir pandemiden geçiyoruz. Ve çok üzülüyorum iyi bir şey yapalım derken, yani kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Ne olur maskelerinizi takın, bu etkinlikler süregelsin.  Aksi durumda yeni bir oluşumla her şey yeniden kesilir. Maskelerimizi takalım çok rica ediyorum. Sayın başkanıma ve zakkum grubuna çok çok teşekkür ediyorum. Çok uzun bir aradan sonra gençlerimizin enerjisi ile birleştiniz. Güzel bir enerji kattınız Arsuz’umuza. Saygılar sunuyorum hepinize,” dedi.

Ardından Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, müzik grubu Zakkum’a çiçek takdiminden sonra, konsere katkılarından dolayı CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’e plaket takdim etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.