DOLAR 32,2701 0.02%
EURO 34,7466 0%
ALTIN 2.402,410,10
BITCOIN %
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Atamızın eserini korumak ve devam ettirmek görevimizdir

Atamızın eserini korumak ve devam ettirmek görevimizdir

ABONE OL
1 Kasım 2021 13:03
Atamızın eserini korumak ve devam ettirmek görevimizdir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Kuruluşu yıldönümü Türkiye Yardımseverler Derneği Antakya Şubesince düzenlenen yemekle kutlandı.

Melek Konağı Restaurantta gerçekleşen yemekte günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Türkiye Yardımseverler Derneği Antakya Şubesi Başkanı F. Gülsev Ömeroğlu, Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümü kutlama yemeğinde bir araya gelmenin mutluğu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Ömeroğlu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Liderliğinde kazanılan milli mücadele ile tarihte eşine rastlanmayan bir başarı kazanmış; zor şartlarda Kurtuluş savaşının zaferle sonuçlanmasıyla kuruluş savaşının zaferle sonuçlanmasıyla kurulan Cumhuriyet’in getirdiği yenilikleri ile bilime, sanata, özgürlüğe, eşitliğe, bağımsızlığa ışık tutmuştur.

Gazi Mustafa Atatürk; en mükemmel modern bir Türkiye yaratmış Cumhuriyet rejimini Türk gençliğine ve milletine armağan etmiştir. Atamızın bu büyük eserini korumak ve devam ettirmek en büyük görevimizdir. Başta Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyoruz. Cumhuriyet bayramımızı en içten duygularımla kutluyoruz.  19 Şubat 1928 yılında Ankara’da Atamızın kurduğu ilk derneklerden biriyiz. Minnettarız, gururluyuz” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.