DOLAR 32,2097 0.01%
EURO 35,0575 0.12%
ALTIN 2.527,081,07
BITCOIN %
Hatay
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Alakuş’un Projesine Tam Not

Başkan Alakuş’un Projesine Tam Not

ABONE OL
19 Eylül 2023 10:03
Başkan Alakuş’un Projesine Tam Not
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Yayladağı Şenköy’deki Sanayi Sitesi projesini hayata geçirme kararlılığında olduğunu gösterdi.

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’un yoğun çabaları sonucu belli bir düzeye getirilen Yayladağı Şenköy sanayi sitesi projesi için daha öncede  çalışmalar yapılmasını isteyen Vali Mustafa Masatlı, bir kez daha projenin hangi aşamada olduğunu öğrenmek için Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’u ziyaret etti.

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın Yayladağı Şenköy sitesine ilişkin yaptığı ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

 “Sayın Valimizin odamıza ziyareti için teşekkür ediyorum.  Ziyaret amacı olan Yayladağı  Şenköy  Sanayi Sitesi projesinin son durumunu inceledi ve sonrasında Sanayi Sitesi alanını yerinde görmek istedi. Alanı inceledikten sonra bir an önce projenin tamamlanıp kendisine sunum yapıldıktan sonra Sanayi Bakanlığında ihale aşamasına getirilmesini istedi. Bu projenin Antakya’nın  ileri ki yıllarında bile şehre nefes aldıracağını, şehrin muhtelif yerlerinde olan imalatçı ve uygulamalı meslek dallarının burada faaliyet göstermesinin uygun olacağını söyledi.

Var olasın sayın Valim,  Emsalini çok etsin!”

YAYLADAĞ SANAYİ SİTESİ PROJESİ ANTAKYA’YA NEFES ALDIRACAK BİR PROJE

Yayladağı Şenköy Sanayi Sitesi projesi, Antakya’ya nefes aldıracak bir proje.

Antakya merkeze çok yakın olduğu 15 dakika mesafedeki yerin önce Antakya,  Defne,  Altınözü ve Yayladağı sınır kapısı üzerinde zemini yüzde yüz sağlam.  Her ne kadar Yayladağ’ına bağlı ise Şenköy, daha önce Antakya’ya bağlı bir kasaba ve Antakya’ya çok yayın olmasından dolayı İleriye dönük Antakya’ya nefes alma projesi olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca, Şenköy Sanayi Sitesi projesinin zemini  sağlam olmasından dolayı, çarpık yapılaşmaya izin vermediği gibi, daha planlı programlı bir sanayi alanının oluşmasına büyük katkı vereceğinin altı çizildi. Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP