DOLAR 32,4588 -0.1%
EURO 34,7530 -0.66%
ALTIN 2.436,870,04
BITCOIN 2063202-1,30%
Hatay
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Kutlu’dan Esnaf Ziyareti

Başkan Kutlu’dan Esnaf Ziyareti

ABONE OL
23 Aralık 2021 13:06
Başkan Kutlu’dan Esnaf Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Antakya yeni sanayi sitesinde farklı sektörlerde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi.

“Esnafımızın yaşadığı problemleri ve çözüm yollarını istişare ettik” diyen Başkan Kutlu ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Esnaf ekonominin kalbidir. Ülkedeki fiyat istikrarsızlığı gerek vatandaşımızı gerekse de esnafımızı her kesimi zora sokmuştur. Hayat pahalılığı esnafımızı iflasın eşiğine sürüklemiştir. Biz esnafımızın her zaman yanındayız. Yaptığımız ziyaretlerde tespit ettiğimiz noktaları çözüme kavuşturacağız. Ülkemizin çok hızlı bir şekilde erken seçime ve Millet ittifakı ile birlikte istikrarlı bir ekonomik modele ihtiyacı var. Türkiye güçlü ve doğal kaynakları zengin bir ülke, istenildiğinde hızlı bir şekilde ayağa kalkar. Yeterki istikrar ve güven ortamı olsun. Yeterki israftan vazgeçilsin ve üreten bir ekonomi tesis edilsin. “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler ilk seçimden sonra Türkiye’ye istikrarı getirip ayağı yere sağlam basan yeni bir ekonomik sistemle ülkemizi küllerinden yeniden ayağa kaldıracak, esnafımıza ve vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracağız” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.