DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Savaş: Kırıkhan’a Konut Yapacağız

Başkan Savaş: Kırıkhan’a Konut Yapacağız

ABONE OL
15 Mart 2024 15:14
Başkan Savaş: Kırıkhan’a Konut Yapacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilçelerde yaptığı halk toplantıları ile sorunları yerinde inceliyor vatandaşın sesine kulak veriyor.

Halk toplantıları, esnaf ve ev ziyaretlerine Kırıkhan’da devam eden Savaş, toplamda 11 mahallede hemşerilerini görüşerek sorunlarını dinledi onlara her zaman yanlarında olduğunu hatırlattı.

İl genelinde yapılan hizmetlere ara vermeden devam eden Başkan Savaş, Kırıkhan halkının eğlenceli bir vakit geçireceği sosyal bir mirasa daha imza attı. 50.066 m2 alanda kurulan “6 Şubat Mesire Alanı” açılışını gerçekleştiren Savaş, çocukların ve ebeveynlerin gönüllerince vakit gerebileceği ve oyun alanlarının içinde bulunduğu mesire alanının hayırlı olmasını temenni etti.

“EVİ OLMAYAN KIRIKHANLI HEMŞERİLEME SOSYAL KONUT PROJESİ”

Açılış öncesinde Kırıkhanlı hemşerilerine umut dolu mesajlar veren Savaş, depremden zarar gören evi olmayan ve hak sahibi olamamış yeni çiftlere konut projesi başlatacağının sözünü verdi. İlk etapta bin adet sosyal konut yapılacağını ifade eden Savaş, sağlam konutların yanı sıra altyapıda eksik olan bölgelerinde tamamlanacağını söyledi.

Coşkulu kalabalığın katıldığı Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan açılışa, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, önceki dönem Milletvekili İsmet Tokdemir, Başkan Savaş’ın eşi Prof Dr. Nazan Savaş,  ilçe Başkanı Turgay Kılıçoğlu, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Murat Bayram, Zabıta Daire Başkanı Alper Kılıçoğlu ve Muhtarlar Daire Başkanı Mürüvvet Fakiroğlu eşlik etti.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimiyle mesire alanının açılışı gerçekleştirildi.

“HERKESE EŞİT HİZMET EDİYORUZ”

İncirli ve Demirkonak mahallelerinde yaptığı ziyaret sırasında eşitlik ilkesine önem verdiğini belirten Savaş, “Biz mezhep ve din fark etmeksizin kutsal değerlere sahip çıkarak eşit hizmetler gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz insan odaklı ve Hatay’ı kalkındıracak projeleri hayata geçirmek” ifadeleri ile Hataylı hemşerilerine olan sevdasını bir kez daha hatırlattı.

“BÜTÜN HATAY’IN BELEDİYE BAŞKANIYIM”

Camızkışlası Mahalle sakinleri ile köy kahvesinde bir araya gelen Savaş, “10 yıl önce bu yola yürümeye başlarken, eşitlik, adalet ve kardeşlik değerlerimiz için yola çıktık. Kimseye oy verdi, vermedi demiyorum. Bütün Hatay’ın Belediye Başkanıyım” dedi.

15 ilçeye 593 mahallenin tamamında hizmetler geçekleştirildiğini savunan Savaş, Bölgede yaşanan sorunları ve vatandaşlarımızın çektiği sıkıntıların farkında olduklarını belirterek bugüne kadar yapılan projelerin bundan sonra yapılacak hizmetlerin teminatı olduğuna dikkat çekti. Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.