DOLAR 32,4963 -0.15%
EURO 34,9562 0.28%
ALTIN 2.433,870,46
BITCOIN 2066250-2,27%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başkan Yapar’la Yola Devam

Başkan Yapar’la Yola Devam

ABONE OL
26 Ocak 2022 10:48
Başkan Yapar’la Yola Devam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Marangozlar ve Hızarcılar Odası’nın genel kurulu yapıldı. Mehmet Ali Yapar yeniden başkanlığı seçilerek güven tazeledi.

Antakya Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleşen Hatay Marangozlar ve Hızarcılar Odası olağan kongresi geçici divan kurulunun oluşturulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Hatay Marangozlar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ”Hatay mobilyacılığının geliştirilmesi için bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımız hepinizin takdirini kazanmıştır. Yeni dönemde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Daha önce başarılı bir biçimde gerçekleştirdiğimiz Mobilya Fuarlarına ilave olarak bu kez kalıcı bir fuar alanı için çaba harcayacağız. Altınözü Organize Sanayi Bölgesinde Mobilyacılarımızın daha çok yer alabilmesi adına sürdüreceğimiz çalışmaların yanında Kalifiye mobilya elemanı yetiştirilmesi için okul sonrası mesleki eğitimler düzenlenmesi için gerekeni yapacağız” dedi.

Tek liste ile seçime giden Hatay Marangozlar ve Hızarcılar Odası Başkanlığı seçimine giren Mehmet Ali Yapar tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.