DOLAR 32,4839 -0.07%
EURO 34,8813 0.05%
ALTIN 2.420,69-0,04
BITCOIN %
Hatay
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Yıldız, Başkan Çebi İle Görüştü

Başkan Yıldız, Başkan Çebi İle Görüştü

ABONE OL
27 Aralık 2021 11:38
Başkan Yıldız, Başkan Çebi İle Görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, Beşiktaş’ın Mali ve İdari Kongresine katılmak üzere İstanbul’a gitti. Burada Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen Başkan Yıldız, kulübün zor bir sezon geçirse de başarılı işlere imza atacağına canı gönülden inandıklarını söyledi.

Kulübün mali ve idari konularının da konuşulduğu görüşmede, kendisi ile yakından ilgilenen Başkan Çebi’ye teşekkür eden Yıldız, “Zor bir dönemde Beşiktaş’ın başına geçtiniz fakat kısa zamanda önemli işlere de imza attınız. Geçen sezonu o zorluklarla rağmen nasıl iki kupa ile tamamladıysak, bu sezonu da tüm zorluklara rağmen en iyi şekilde tamamlayacağız” diye konuştu.

Hatay’ı sevdiğini ve ilk fırsatta Hatay’da Beşiktaşlı taraftarlarla buluşmak istediğini aktaran Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, desteklerinden dolayı Hataylı Beşiktaş taraftarlarına teşekkür ederek, Başkan Yıldız aracılığıyla taraftara selamlarını iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.