DOLAR 32,2064 0%
EURO 35,0175 0.01%
ALTIN 2.521,250,84
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Biz sizden razıyız!

Biz sizden razıyız!

ABONE OL
17 Ekim 2023 10:02
Biz sizden razıyız!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın tarihi geçmişini ve dokusunu, insanların düşüncelerini, kültürünü duymayan, bilmeyen yoktur. Okuyarak araştırarak öğrenmek yerine vatandaşlarla bağ kurmak çok önemlidir. Bu aşamada bunu başaran Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hataylının gönlünü kazandı.

MASATLI, KENDİSİNDEN ÖNCE HİZMET VEREN VALİLERE HİÇ BENZEMİYOR

Antakya, dinlerin, kültürlerin kardeşliğini simgeleyen, Musevi, Hıristiyan ve Müslüman toplumlarının yaşadığı 23 yüzyıllık geçmişi olan tarihi bir kentimizdir. Bölgede birlik beraberlik o kadar önemlidir ki, üç semavi dinin mensuplarının mezarları da yan yanadır. Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle neredeyse yok olan ilimizin 4 ilçesi ağır yıkım aldı. Söz konusu ilçelerimiz olan Antakya, Defne, Samandağ ve Kırıkhan başta olmak üzere her ilçeye eşit hizmet götüren Vali Masatlı, Hatay’a gelir gelmez hızlı bir çalışma programıyla alana indi. Her mahallede her konuda sorunları anında tespit etmeye başlayan Masatlı, kendisinden önce hizmet veren valilere hiç benzemediğini ispatladı.

FİKİRLERİ VE ÇALIŞMALARIYLA MERHUM YAZICIOĞLU’NU HATIRLATIYOR

Tokat, Aydın, Erzincan ve Denizli’de valilik yapan ve “Süper Vali” olarak anılan Recep Yazıcıoğlu’nun kişiliğine benzetilen Vali Masatlı, Merhum Yazıcıoğlu gibi görev yaptığı bölgelerde halka olan yakınlığı, fikirleri ve görüşleri ile benzetiliyor.

HATAY’I HATAYLIYI BİLİYOR

Yakından takip ettiğimiz Vali Masatlı, açıklamaları ve çalışmalarıyla Hatay’ın depremden sonra en büyük kazancı oldu. Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için gerekli tüm çalışmaların hep birlikte yapılması gerektiğini ifade eden Masatlı, açıklamalarında Hatay’ın birlik beraberlik ruhu ile her şeyin üstesinden gelebileceğini vurguluyor. 

“BERABER GÜÇ BİRLİĞİ YAPMAZSAK BİR TARAFIMIZ EKSİK KALIR”

Vali Masatlı’nın son açıklaması ise şu şekilde; “Şehrimizi inşa ederken ortak akıl oluşturalım, en doğru veri, sorun ve taleplere göre hareket edelim. Biz bu şehri hep beraber ayağa kaldıracağız. Biz beraber güç birliği yapmazsak bir tarafımız eksik kalır. Eleştirilerimizi ya da ön yargılarımızı bir kenara bırakalım, bu şehir daha önceden nasıl inşa edildiyse şimdi de inşa edilmesi için çaba sarf edelim.” Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP