DOLAR 32,3786 0.16%
EURO 34,9653 -0.34%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bizi değil, zamları eleştirin!

Bizi değil, zamları eleştirin!

ABONE OL
24 Mayıs 2021 10:11
Bizi değil, zamları eleştirin!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Hanifi Kadife, otobüs ücretlerine gelen zam sonrası tepkilere açıklama getirdi.

“PETROLLER MOTORİN VERMEZ, SERVİSLER ARAÇLARIMIZI KONTROL ETMEZ OLDU”

Hatay Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüslerine yapılan zamların basına yansıması sonrası Hataylılardan gelen tepkilere hak verdiklerini söyleyen başkan Hanifi Kadife, “Birazda bizim açımızdan bakın durumumuz çok kötü” dedi. Vatandaşlara seslenen başkan Kadife, “Bir gecede motorine 1 TL 20 kuruş zam geldi, bizimde durumumuz çok kötü. Petroller otobüslerimize motorin vermez, servisler araçlarımızı kontrol etmez oldu” diye sitem etti.

“KONTAK KAPATMAK ÜZEREYİZ!”

Sosyal medya hesabından Hataylılara seslenen Hatay Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Hanifi Kadife, “Aldığımız zam kararını eleştiren vatandaşlarımıza ne kadar hak versekte şu ifadeleri onlara iletmek istiyorum. Motorine 1 günde 1 TL 20 kuruş zam geldi. Nitekim bu duruma kimse ses etmedi ve olan bizlere oldu. Esnaf olarak iflas ettik, kontak kapatmak üzereyiz. Akaryakıt istasyonları bizlere motorin vermez, araç tamir servisleri de araçlarımıza kontrol bakımlarını yapmaz oldu. Bizler zam yapmaktan başka çare kalmamıştı. Bizler yetkili mercilerin bizleri duymasını ve gereken her şeyin yapılmasını istiyoruz” açıklamalarında bulundu. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.