DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN %
Hatay
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BU KONSER UNUTULMAZ!

BU KONSER UNUTULMAZ!

ABONE OL
30 Ekim 2021 11:49
BU KONSER UNUTULMAZ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından “EXPO’21 Hatay Halk Konseri” düzenlendi.

Cumhuriyet alanında gerçekleşen konser yoğun ilgi gördü. Konser ilk olarak Ünlü Şair ve Söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan sahne aldı. Binlerce hayranı karşısına çıkan İlkan, yaklaşık 2 saat boyunca kaldığı sahnede en güzel şiir ve şarkılarıyla dinleyenlerini mest etti.

İLKAN SAHNEDE ŞİİR YAZDI

Konserde Hataylılarla anısının olmasını isteyen Ahmet İlkan, Hataylılarla birlikte sahnede şiir yazdı. Seyirciden 0’dan 10’a kadar saymasını isteyen İlkan, her bir rakamdan birer mısra oluşturarak şiirini yazdı. Sonrasında ise 11 ünlü sanatçı Ahmet İlkan bestelerini seslendirdi.

MEHMET ERDEM COŞTURDU

Konserin finalinde ise Türkiye’nin sevilen besteci ve şarkıcılarından Mehmet Erdem sahne aldı. Konserde Erdem, “Bir Elmanın yarısı”, “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa”, “Aşkımızı Bitecek” şarkılarının da arasında olduğu çok sayıda eser seslendirdi. Sanatçının şarkılarına vatandaşlar da eşlik etti. Erdem, kendisini sevenleriyle buluşturan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN SANATÇILARA HATAYSPOR ATKISI

Konserde Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mehmet Erdem ve Ahmet Selçuk İlkan’a Hatayspor atkısı ile birer buket çiçek verdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.