DOLAR 32,3786 0.16%
EURO 34,9653 -0.34%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cengiz Göç, tayini nedeniyle ayrıldı

Cengiz Göç, tayini nedeniyle ayrıldı

ABONE OL
25 Mayıs 2021 14:08
Cengiz Göç, tayini nedeniyle ayrıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 1.5 yıldır İskenderun ilçesinde Nüfus Müdürlüğü görevini ifa eden Nüfus Müdürü Cengiz Göç, Hakkari İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak tayininin çıkmasından dolayı Hatay’a veda etti.

İlçeden ayrılmadan önce İskenderun Kaymakam Musa Sarı’yı makamında ziyaret eden ve Kurum Müdürleri ile de bir araya gelen Nüfus Müdürü Cengiz Göç Kaymakam Sarı’ya ve kurum müdürlerine görev süresi boyunca kendilerine ve teşkilatlarına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Kaymakam Sarı’da görev süresi boyunca ilçemizde fedakarca ve özveri ile görev yapan Göç’e başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı şahsı ve ilçe halkı adına teşekkürlerini sunarken özellikle pandemi süreci boyunca bu zorlu günlerde şahsen ve teşkilatça göstermiş oldukları gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı kendisine ve çalışma arkadaşlarına şükranlarını ifade etti ve günün anısına hazırlamış oldukları bir teşekkür plaketini de takdim etti.

Cengiz Göç’ün her zaman Arsuz’da kimin kapısını çalsa kapılarının kendilerine açık olacağını, bu zorlu günlerde aynı kaderi ilçeyle paylaştıklarını ve hizmetin halkımızın evlerine kadar götürülmesi noktasında gece gündüz demeden çalışmalarını herkesin takdirle karşıladığını da İfade etti.

Müdür Göç de Kaymakam Sarı ve mesai arkadaşlarına, kurum müdürü arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkürlerini de sunduğunu ve Arsuz halkına gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını sunduğunu ifade etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.