DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Danimarka Mülteci Konseyi ile Reyhanlı Belediyesinden İşbirliği Protokolü

Danimarka Mülteci Konseyi ile Reyhanlı Belediyesinden İşbirliği Protokolü

ABONE OL
23 Kasım 2021 15:32
Danimarka Mülteci Konseyi ile Reyhanlı Belediyesinden İşbirliği Protokolü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Danimarka Mülteci Konseyi, Reyhanlı Belediyesi ve Reyhanlı Gönülpınarı Yardımlaşma Derneği’nin protokol statüsünde imzaladığı ortak işbirliği çalışması gerçekleştirildi.

Gerçekleşen işbirliği protokolü kapsamında Reyhanlı ‘da Suriyeli misafirleri barındırması sebebiyle yardım amaçlı kısa süreli istihdam edilebilecek ev sahibi topluluk üyesi ile geçici koruma altındaki Suriyeli vatandaşları koruma kapsamında 60 insana iş istihdamı sağlanacak. İstihdam protokolü kapsamında Reyhanlı Belediyesi 2 tane Taiwan-Reyhanlı Centre for World Citizens de çalıştırılmak üzere eleman tahsis etmesi üzerine açıklamada bulunan Tayvan Kültür Merkezi koordinatörü Chen-Yu Chıu: “Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve Strateji Geliştirme Müdürü Necip Porsnok’un bize vermiş oldukları destek ve yardımlarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Çalışmalarımız kurumlar arası iş istihdamı ve çeşitli destek sağlayarak ilerleyen dönemde iş birliği faaliyeti artarak genişleyerek daha farklı planlara imza atacaktır. Mülteciler sadece Türkiye’nin meselesi değil bütün dünyanın meselesidir. Ayrıca Danimarka Mülteci Konseyi Direktörü Sayın Shahzad Jamil’e sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.