DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22323061,67%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Deprem Bölgesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Deprem Bölgesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

ABONE OL
22 Nisan 2024 16:51
Deprem Bölgesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 Şubat Deprem felaketi ardından unutulmayan acıların yaşandığı Hatay’da çocuklar için “Bilge Giyim” sponsorluğu ve başkanlığında 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.  Kutlamalarda çocukların moral bulup doyasıya eğlenmeleri sağlandı.

YÜZLERCE ÇOCUK DOYASIYA EĞLENDİ

Şükrü Kanatlı İlkokulu’nun bahçesinde düzenlenen etkinliğe sponsorlar Elif durdu Konukpınar ve ekibi

Prof. Dr. Recai Zan, Avusturya Gönüllüler Derneği, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Bilge Giyim işletme sahibi ve çalışanları ile yüzlerde depremzede çocuk ile aileleri katılım gösterdi.

ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜMSEMESİ HER ŞEYE DEĞER

Etkinlik sonunda açıklamalarda bulunan Bilge Giyim işletme sahibi Bilge Zan; “Bilge Giyim firması olarak yaşadığımız bu zorlu süreçte çocukları unutmadık ve moral olması açısından 23 Nisan kutlama etkinlikleri gerçekleştirdik. Kutlamalarda çocuklarımız çok mutlu oldu. Bölgedeki çocuklarımız, konteyner kentlerdeki çocuklarımız aileleriyle birlikte katılım gösterdi bizlerde çok mutlu olduk. Yüzlerce çocuğun bir an olsun depremi unutup eğlendiğini görmek inanılmaz bir duyguydu. “ dedi. Kutlamalarda çocuklara bayrak, balon, forma, şort dağıtımı ve yaş pasta ile meyve suyu ikramında bulunuldu. Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.