DOLAR 32,2503 -0.03%
EURO 34,6831 -0.12%
ALTIN 2.401,070,04
BITCOIN %
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Depremin Kahraman Chef’i Cüzdanoğlu Hatay’ı Anlattı

Depremin Kahraman Chef’i Cüzdanoğlu Hatay’ı Anlattı

ABONE OL
11 Ağustos 2023 10:33
Depremin Kahraman Chef’i Cüzdanoğlu Hatay’ı Anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz sezon ilimizi MasterChef 2022 yarışmasında temsil eden, ekranların sevilen yüzü Murat Cüzdanoğlu, depremin ilk günden bu yana yaptığı yardım projeleriyle bir çok insana dokunmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Samandağ asıllı, Almanya’nın devlet kanalı ZDF’in haber sunucusu Mitri Şirin depremin 6. Ayına özel birçok kişiyle röportaj yapıp, Hatay/Antakya’nın durumunu özetleyen belgeselde Murat Cüzdanoğlu’na da yer verdi.

Cüzdanoğlu, programda yaptığı projelerden bahsederken bölgedekilerin günlük yaşamını nasıl idame ettirdiğiyle alakalı konuştu. Bölgeyi terk edenlere geri dönün çağrısı yaparken tüm bu zor şartlar altında burada kalmaya devam edeceğini ve memleketi için elinden geleni yapacağını, tükenen temel ihtiyaçları temin etmek için projelerine devam edeceğini söyledi. Depremden sonra Kuzeytepe bölgesinde hizmet vermeye başlayan “Kayıp” anlamına gelen Loss Cafe’de tezgah başına geçti ve Hatay’ın zengin mutfağından birkaç çeşit yemek yaparak Global Medya’da ilimizi temsil etti. Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.