DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Hatay
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Depremzedelere Yapılmayan Eşya Yardımlarına Eleştiri”

“Depremzedelere Yapılmayan Eşya Yardımlarına Eleştiri”

ABONE OL
23 Nisan 2024 10:29
“Depremzedelere Yapılmayan Eşya Yardımlarına Eleştiri”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelere sözü verilen eşya yardımlarının hala yapılmadığına dikkat çekerek AKP hükümetine çağrı yaptı. Yıldırım Kara, ‘İnsanlar bir koltuk, bir bardak dahi çıkaramadı evlerinden. Bu insanların eşya yardımları ne olacak? Artık bunları görün ve hemen bu konularla ilgili bir takvim açıklayın’ dedi.

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelere sözü verilen eşya yardımlarının hala yapılmadığına dikkat çekerek AKP hükümetine çağrı yaptı. Yıldırım Kara, “İnsanlar bir koltuk, bir bardak dahi çıkaramadı evlerinden. Bu insanların eşya yardımları ne olacak? Artık bunları görün ve hemen bu konularla ilgili bir takvim açıklayın” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, 6 Şubat depremlerinin ardından AKP hükümetinin afetzedelere yapacağını duyurduğu eşya yardımının geçen zamana rağmen hala yapılmadığını hatırlattı. Yıldırım Kara, daha fazla zaman kaybetmeden bu desteğin verilmesi gerektiğini ifade ederek konuya ilişkin şunları söyledi:

“Depremin ilk gününden beri söyledik, dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hala söylüyoruz, hala cevap vermiyor. İdareden, hükümetten tek bir kelime yok. Dedi ki; birkaç gün içerisinde eşya yardımlarını yapıyoruz. Sevgili Bakanlar size buradan sesleniyoruz; insanlar bir koltuk, bir bardak dahi çıkaramadı evlerinden. Bu insanların eşya yardımları ne olacak? Mükellefler adına bizler tutanaklar tuttuk, imzaladık, kaşeledik devletin kurumlarına teslim ettik. Artık bunları görün ve hemen bu konularla ilgili bir takvim açıklayın.” Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.