DOLAR 32,3824 0.16%
EURO 35,0710 -0.19%
ALTIN 2.324,080,21
BITCOIN 2266639-0,49%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DIŞARIDA OLAN DIŞARIDA OLANDAN ŞİKAYETÇİ

ABONE OL
8 Mayıs 2021 01:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Merhabalar , tam kapanma döneminde bir haftayı geride bıraktık, ilk günler zor geçti sıkıldık biraz, zaman geçmek bilmedi mesela ama bir süre sonra tam kapanma döneminide bitirip vakaları da düşüreceğiz inşallah.
Bir haftalık dönemde şöyle bir izlenim edindim, çoğu kişi dışardaydı kimisi izinli, kimisi muaf kimisi ihtiyaçlarını karşılamak için ve kimisi de evde sıkıldığı için. Ama ne gariptir ki dışarıda bulunan herkes dışarda olan diğer insanları eleştirdi dışarı çıkan herkes dışarıya çıkanlardan şikayetçi oldu herkes herkesi eleştirdi eleştirmeye de devam ediyor.
Trajikomik bir durum evet ama bu şekilde devam edersek normalleşmemiz çok zor dışarı çıkıp dışarda bulunan insanlara laf etmeden önce bir dönüp kendimize bakmamız gerek biz neden dışardayız diye. İşi olan işini halledip hemen geçse evine ne böyle boş kalabalıklar olurdu ne de risk devam ederdi çünkü dışarıda bulunduğumuz her an riski daha da arttırıyoruz bir yandan da içerde evinde kurallara uyan insanlara haksızlık yapıyoruz. Gerek kalmadıkça dışarı çıkmamalı güvenlik güçlerimize yardımcı olmalıyız kendimiz, ailemiz ve sağlıklı bir geleceğimiz için. Gelecek hafta vakaların düşmüş ve bu konuda daha da bilinçli olmuş olmamız dileğiyle sağlıklı günler..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.