DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22471881,16%
Hatay
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:34

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

En Önemli Hak Yaşama Hakkıdır

En Önemli Hak Yaşama Hakkıdır

ABONE OL
22 Mart 2024 11:41
En Önemli Hak Yaşama Hakkıdır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi parti Antakya Belediye Başkan Adayı Ferhat Küçükler, katıldığı her programda halkın yoğun sevgisiyle karşılanıyor.

Son olarak Karlısu mahalle sakinleriyle bir araya gelen Küçükler, önemli açıklamalar yaptı. Gerçekleştirilen halk toplantısında vatandaşların sorularını cevaplandıran Başkan Küçükler, çalışmaları ve hayata geçireceği projelerini dinleyen mahalleliden tam not aldı.

BİZİ ÖLDÜREN DEPREM DEĞİL, USULSÜZ YAPILAŞMADIR

İyi parti Antakya Belediye Başkan Adayı Ferhat Küçükler yaptığı açıklamasında şunlara değindi; “Yaklaşık 19 yıldır acil servislerde hayat kurtaran bir hekimim, takdir edersiniz ki acil servisler diğer tıp branşlarından farklı olarak çok ölümle yaşam arasında geçen bir branş. Tabi ki bu süreçte depremde birçok insanımızı kaybettik. Aslında bizi öldüren sebebin deprem değil, usulsüz yapılaşma olduğunu gördük. Bu yapılaşma sürecinin nasıl olduğunu ben daha önce bilmezdim. Aslında birçoğumuz Hatay’ın insanı olarak bilmezdik. Ben de kolon, kiriş, çimento nedir bilmezdim. İnsan işinden gelir, en güvendiği ortam olan evinde huzur içinde uyumak ister. Aynı şekilde bütün Antakya insanı bu şekilde geçti. Tabi ki depremden sonra hemen hemen hepimiz inşaat uzmanı olduk.” Dedi.

USULSÜZ BİR İMZAYLA İNSANLARIN CANINA KASTEDİLDİ

“Yorgun bina gibi birçok beyinler duyduk. Şu anda hapiste olan, cezalandırılan müteahhit ve yapı denetim şirketlerinin zincirin son halkası olduğunu öğrendik. O zincirin son halkasına gelene kadar birçok imzadan geçen, birçok onay veren kurumlar olduğunu gördük. Dediğim gibi en önemli hak yaşama hakkıdır, ya bir insanın canına kastetmişsindir direk, ya usulsüz bir imzayla huzur içinde yaşayan bir vatandaşın doğal afetler sonucu ölümüne sebebiyet vermişsindir, benim için bu ikisi arasında hiçbir fark yoktur.” İfadelerini kullandı. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.