DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EN SESSİZ HATAY!

EN SESSİZ HATAY!

‘Tam Kapanma’ yasağının gelmesiyle birlikte Hatay’ın cadde ve sokakları adeta hayalet şehre döndü. Kent merkezleri sessizliğe gömülürken, polis ekipleri ise gün boyunca ana arterlerde devriyelerini sürdürdü.

ABONE OL
1 Mayıs 2021 13:31
EN SESSİZ HATAY!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞEHİR MERKEZLERİNDE YASAĞA UYULDU

Vakaların hızla artması ve tekrar düşmemesi nedeniyle getirilen 17 günlük tam kapanma yasağı sonrası Hatay tarihinin en sessiz günlerine başladı. Şehir merkezleri sessizliğin içerisine hapsolurken, şehrin ara sokakları ve uzak noktalarında ise bazı vatandaşların kurallara tamda riayet etmediği görüldü.

DENETİM SIKLIKLARI ARTIRILACAK

17 günlük kapanmanın ardından 2 gün geçerken, polis ekipleri kentte uyarılarını sürdürdü. Vatandaşların acil ve önemli durumlar olmadığı sürece dışarı çıkmaması gerektiğinin altını çizen polis ekipleri, 17 gün boyunca kentin her noktasında devriye atacaklarını duyurdu. Kurallara uyulmaması durumunda ise denetimlerin daha da sıklaşacağı, cezaların da kesinlikle affedilmeden yazılacağının altı çizildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.