DOLAR 32,5580 0.21%
EURO 34,9725 -0.02%
ALTIN 2.458,560,93
BITCOIN 20955961,56%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Etkinlik-Sen Sektör Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Etkinlik-Sen Sektör Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

ABONE OL
1 Aralık 2022 11:57
Etkinlik-Sen Sektör Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve kısa bir süre önce içerisinde mekan, organizasyon, prodüksiyon ve eğlence hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren ticari işletmelerin üyesi olduğu Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası (Etkinlik-Sen) İskenderun’da sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

İskenderun’da gerçekleştirilen toplantıya Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç, Etkinlik-Sen Hatay İl Başkanı Cahit Aşkar ve İskenderun’da faaliyet gösteren sektör temsilcileri katılım gösterdi.

KATILIM GÖSTEREN İŞLETMECİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Genel Başkanı Ali Koray Özandaç’ın katılımıyla gerçekleşen toplantı öncesinde bir konuşma yapan Etkinlik-Sen Hatay İl Başkanı Cahit Aşkar, “İskenderun’da sektör içerisinde faaliyetlerini sürdüren işletmecilerimizin katılımı ile gerçekleştirmiş olduğumuz toplantıya katılım gösteren Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç’a ve katılım gösteren işletmecilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

YURT ÇAPINDA YAPTIĞIMIZ FAALİYETLERİ HATAY’DA DA YÜRÜTECEĞİZ

Gerçekleştirilen toplantıda Etkinlik-Sen’in faaliyetleri hakkında bilgiler veren Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç, “Hizmet ve Etkinlik sektörü olmadan Turizm sektörü de ayakta kalamaz. Şehrimizin tüm Turizm Hizmet ve Etkinlik bileşenleri ile kalkınması, pastadan daha büyük pay alması için sektör temsilcilerinin problemlerinin çözülmesi, beklentilerinin karşılanması, endişelerinin giderilmesi gerekiyor. Biz Etkinlik-Sen olarak, yurt çapında yürüttüğümüz faaliyetleri Hatay’da da yürütmek ve sektörü desteklemek için buradayız.” dedi.

Sektör içerisinde faaliyet gösteren işletmecileri Etkinlik-Sen’e beklediklerini ifade eden Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç, “Turizm Organizasyon Firmaları, Etkinlik ve Düğün Mekanları, Prodüksiyon Firmaları, Ajanslar ve Menajerlik Firmaları, Catering firmaları Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası çatısı altında birleşip, seslerini duyurabilecekleri güçlü ve ulusal bir kurumun himayesinde varlıklarını güven içerisinde sürdürmeliler. Burada olan olmayan tüm dostları Etkinlik-Sen’e bekliyor, tüm gücümüz ile Hatay’ın ve Etkinlik Sektörü işverenlerinin yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Aynı camiada aynı ekmeği paylaşan sektör ve iş temsilcileri olarak, bizleri bir araya getiren, mesleğimize ve birliğimize değer veren işletme sahipleri, sektör temsilcileri ve basın mensubu dostlarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan konuşmaların ardından Hatay İl Başkanı Cahit Aşkar tarafından Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç’a plaket takdim edildi.

Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.