DOLAR 32,3444 0.25%
EURO 35,1091 -0.15%
ALTIN 2.307,391,33
BITCOIN 22910033,30%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

Feleytun Gönç’ten Mustafa Hambolat’a Ziyaret

Feleytun Gönç’ten Mustafa Hambolat’a Ziyaret

ABONE OL
23 Kasım 2020 06:45
Feleytun Gönç’ten Mustafa Hambolat’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Gönç; Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı olarak Türkiye geneli ve İlimizde yürüttükleri sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek, istişarelerde bulundu. Sendika olarak Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’nün koordinesinde İl merkezi ve ilçelerde yürüttükleri sağlık hizmetlerinde her zaman yanlarında ve destek olduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müdür Hambolat, Sendika ve STK’ların desteklerinin Hatay İlimiz adına yürütmeye çalıştığımız sağlık hizmetlerinin yerini bulması ve düşünülen yeni sağlık yatırımlarının ilimize kazanımı açısından motive edici ve verimli olduğunu ifade etti.Korona Virüs hastalığı ile alakalı hem Türkiye geneli hem de Hatay ilinde yürütülen çalışmalar ve tedbirler noktasında kısa bir sohbetin ardından Gönç, makamdan ayrıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.