DOLAR 32,3177 0.2%
EURO 35,1160 -0.05%
ALTIN 2.297,180,88
BITCOIN 23066912,41%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Filim yapımcılarından Vali Doğan’a ziyaret

Filim yapımcılarından Vali Doğan’a ziyaret

ABONE OL
25 Mayıs 2021 14:29
Filim yapımcılarından Vali Doğan’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehitler Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatlarını konu alan  “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminin yapımcıları Çağlar Ercan ve Ahu Karaca, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen kabulde, Ayla, Müslüm, Çiçero, CepHerkülü: Naim Süleymanoğlu gibi biyografik sinema filmlerine imza atan ve çekimlerin bir bölümünün Hatay’da yapılacağı  Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi için Hatay ilimize gelen  yapımcı Çağlar Ercan ve Ahu Karaca’dan film hakkında bilgi alan  Vali Doğan, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vatan aşkıyla yanıp, bu vatan bu millet için  gözünü kırpmadan şehit olan nice şehitlerimiz gibi Eren ve Ferhat kardeşimiz de bizim için çok değerli. Onların göstermiş olduğu bu cesaretin vatanını ve bayrağını seven tüm gençlerimize örnek olmasını temenni ediyor, Eren ve Ferhat kardeşimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.” dedi. Yapımcı Çağlar Ercan ve Ahu Karaca ise misafirperverlikleri ve nazik kabullerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ettiler. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.