DOLAR 32,4412 -0.14%
EURO 34,7978 -0.51%
ALTIN 2.445,990,41
BITCOIN 20697180,92%
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fotoğraf yarışması ödülleri verildi

Fotoğraf yarışması ödülleri verildi

ABONE OL
15 Eylül 2021 09:56
Fotoğraf yarışması ödülleri verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Ticaret İl Müdürlüğü, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB), Hatay Fotoğrafçılar Odası ve Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği iş birliğiyle gerçekleşen “Hatay’da Esnaf ve Sanatkâr Olmak” konulu ulusal fotoğraf yarışması ödülleri verildi.

HESOB binasında gerçekleş ödül törenine Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, oda başkanları ile vatandaşlar katıldı.

TEKSÖZ: YARIŞMAYA 371 ESER KATILDI

Törende konuşma yapan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay’da Esnaf ve Sanatkâr Olmak” konulu ulusal fotoğraf   yarışmasına 371 eser katıldı. Bu eserlerinden 1.Ahşap Oyma Ustası adlı eseri ile Ahmet Aslan,2.Ayakkabı Ustası adlı eseri ile Kürşat Kaan Özkemahlı ve 3.Ney Ustası adlı eseri ile Ahmet Aslan olurken Hatay Ticaret İl Müdürlüğü özel ödülünü Demirci Ustası eseri ile Hikmet Mail Saraç, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği özel ödülünü Emekle Birleşen Hatay eseri ile Abdulsamet Atıcı kazandılar” dedi.

Törende ayrıca tay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek konuşma yaparak duyguları ifade ettiler.

Derece giren fotoğraflar sahiplerine ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.