DOLAR 32,4584 -0.1%
EURO 34,7289 -0.71%
ALTIN 2.440,030,17
BITCOIN 2061298-0,89%
Hatay
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GURURUN 99. YILI

GURURUN 99. YILI

ABONE OL
31 Ağustos 2021 10:04
GURURUN 99. YILI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Hatay’da da törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Hatay Valisi Rahmi Doğan, 2. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Tayfun Çağan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilli Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Vali Yardımcıları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkân, gaziler ve öğrenciler katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk büstüne Hatay Valisi Rahmi Doğan, . Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Tayfun Çağan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş tarafından çelenk koyarak konularak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunduğu törende Vali Doğan, şeref defterini imzaladı.

DOĞAN: “AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE VE MİNNETLE ANIYORUZ”

Vali Doğan anıt defterine duygularını şöyle aktardı.” Aziz Atatürk, tarihimizin eşsiz zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 99. Yıldönümünde yüksek huzurunuzdayız.

Milletimizin kaderini değiştiren bu destanı mücadele ile milletimizin hür ve bağımsız yaşamaya olan sevdasını bir kez daha gösterdiniz. Her karışını al kanlarımız ile suladığımız kutsal vatan toprakları üzerinde huzur içerisinde yaşayan ve her geçen gün daha da güçlenen devletimizin sağladığı imkanlarla geleceğe umutla bakan milletimizin her bir ferdi siz aziz şehitlerimize müteşekkirdir .Fedakârlığınız, yüce milletimiz tarafından unutulmayacaktır. Bugün özgürce yaşadığımız bu topraklara çok kolay sahip olmadığımın bilinciyle emanettiniz geleceğe ve daima daha yükseklere taşıyacağız. Vatan topraklarımızın yılmaz savunuculuğunu yapan siz aziz şehitlerimizi, kahramanlık destanlarını nesilden nesille aktararak, hatıralarınızı her an, her zaman kalbimizde yaşatacağız. Bugünlere ulaşmamızı sağlayan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve değerli silah arkadaşları olmak üzere, şanlı tarihimizdeki nice zaferleri bize armağan eden, vatanın bölünmez bütünlüğü, huzuru ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen siz aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.” Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.