DOLAR 32,5009 -0.03%
EURO 34,8716 -0.56%
ALTIN 2.438,970,14
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güven: Doğamızı Koruyacağız

Güven: Doğamızı Koruyacağız

ABONE OL
25 Mayıs 2022 16:12
Güven: Doğamızı Koruyacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl Arsuz’un çeşitli doğa güzelliklerine gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, bu yıl Hacıahmetli mahallesinde bulunan Cerepli mevkiine yapıldı.

Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği, Arsuz İş İnsanları Derneği ve Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ortak düzenlediği 6. Geleneksel doğa yürüyüşü Hacıahmetli mahallesinde bulunan Cerepli mevkiine gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşe, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Jandarma Karakol Komutanı Yzb. Barkın Eryılmaz, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve Yönetimi, Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve Yönetimi, Meclis Üyeleri, Muhtarlar katıldı.

Doğanın korunması gerektiğine vurgu yapan Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Bugün Arsuz’un en güzel yerlerinden birindeyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları en azından bugün bir tarafa bırakıp, doğanın keyfini çıkarmaya çalışalım.  Zaman zaman doğaya suikastlar yapılıyor. Bilmeden bir sigara izmariti atıldığında karşılaşacağımız faciayı tahmin edebiliyorsunuz. Bazen de bir inat uğruna bu doğayı bozmaya çalışıyorlar. Bazıları çıkarı olsun diye şu güzelim dağları maden arama adı altında bozmak istiyor. Buna da hep birlikte karşı çıkacağız,” ifadelerini kullandı.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.