DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.298,940,96
BITCOIN 2281671-0,73%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HAFSAD’tan, HGC’ye Ziyaret

HAFSAD’tan, HGC’ye Ziyaret

ABONE OL
11 Haziran 2021 10:54
HAFSAD’tan, HGC’ye Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgemizde fotoğrafçılık konusunda verdiği eğitimler ve yaptığı başarılı çalışmalar ile bilinen Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Can Sautoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek’i ziyaret etti.

Ziyaretin çok daha önceden gerçekleştirilmek istendiğini ama Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında bir türlü yapılamadığını ifade eden Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Can Sautoğlu nihayetinde dernek adına ziyareti gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığının altını çizerek Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Sautoğlu aynı zamanda her daim iyi ilişkiler içerisinde oldukları basın emekçilerine Hatay Gazeteciler Cemiyeti tarafından belirlenen zamanda Temel Fotoğraf Eğitimi vermek istediklerini vurgulayarak ziyaretin anısına kendisinin çekmiş olduğu Panoramik Antakya fotoğrafını hediye etti.

Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, Çoğu zaman cemiyet bünyesinde bulunan gazetelerde derneğin haberlerine yer verildiğini söyleyerek her daimde Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneğine haber anlamında destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Temizyürek ayrıca HGC üyeleri için yapılması planlanan fotoğraf eğitiminin de basın emekçilerine katkı sağlayacağını belirterek, ince düşüncelerinden  dolayı  teşekkür ettiği Başkan Sautoğlu’na  oldukça başarılı bulduğu fotoğraf hediyesi için şükranlarını sundu.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.