DOLAR 32,2227 0.05%
EURO 35,1351 0.12%
ALTIN 2.502,170,09
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay Valisi, İskenderun ve Arsuz’u Markaja Aldı

Hatay Valisi, İskenderun ve Arsuz’u Markaja Aldı

ABONE OL
31 Temmuz 2023 10:11
Hatay Valisi, İskenderun ve Arsuz’u Markaja Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın depremin etkilerini silmek amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde incelemek amacıyla ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bugünkü durağı Arsuz ve İskenderun oldu. Bir dizi inceleme yapan, vatandaşlarla buluşan Hatay Valisi, Cuma namazı sonrası İskenderunlular’a Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıttı.

İlk olarak Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’ı ziyaret ederek, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Masatlı, daha sonra Arsuz-EXPO Konteyner Kent Alanı’nı ziyaret ederek hem incelemelerde bulundu, hem de vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi.

Ardından İskenderun’a gelen Vali Masatlı, burada Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ile bir araya geldikten sonra, deprem sonrası deniz taşması sonucu sürekli sular altında kalan İskenderun Balıkçı Barınağı ve Atatürk Anıt Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Kıyı şeridindeki çökme dolayısıyla yürütülen tahkimat çalışmalarını da inceleyen Vali Masatlı, yürütülen zemin iyileştirme çalışmalarını hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Cuma Namazı’nı İskenderun Hacı Ahmet Karatoyuk Camisi’nde kılan Vali Mustafa Masatlı, burada Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen aşure dağıtım etkinliğine katıldı. Halkın bolluk, bereket, paylaşım ve kardeşliğin sembolü olan Aşure Günü’nü ve Muharrem ayını kutlayan Vali Masatlı, aşure ikram ettiği vatandaşlarla da sohbet etti. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP