DOLAR 32,2227 0.05%
EURO 35,1351 0.12%
ALTIN 2.502,170,09
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’dan U13 Takımı “Geleceğin Yıldızları” Projesine Katıldı

Hatay’dan U13 Takımı “Geleceğin Yıldızları” Projesine Katıldı

ABONE OL
24 Ağustos 2023 10:29
Hatay’dan U13 Takımı “Geleceğin Yıldızları” Projesine Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF ve TÜFAD işbirliğiyle düzenlenen ‘Birlikte güçlüyüz geleceğin yıldızları’ projesine Hatay’dan da katılım sağlandı ve U13 futbol takımı Denizli’ye gitti.

Denizli, Türkiye’yi derinden sarsan depremden etkilenen çocuklar için düzenlenen çok özel bir projeye ev sahipliği yaptı. Yüzyılın felaketinden etkilenen 11 ilden Denizli’ye gelen çocuklar ile 11 kardeş şehrin çocukları ‘Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları’ Futbol Şenliği’nde buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği, Türkiye Futbol Federasyonu, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Spor Ege Derneği ve Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen “Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” 22-24 Ağustos tarihleri arasında Denizli’de yapılıyor.

Futbol turnuvasına, 06 Şubat 2023’te meydana gelen yüzyılın afetinden etkilenen Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana, Kahramanmaraş ve Elazığlı çocukların oluşturduğu 11 takım ile kardeş il olarak belirlenen Denizli, Aydın, İzmir, Antalya, Uşak, Kütahya, Manisa, Afyon, Muğla, Burdur ve Ispartalı çocukların oluşturduğu 11 takım katıldı. Üç gün sürecek turnuvaya 22 ilden toplam 264 çocuk ile takımların Antrenör ve teknik ekibi yer aldı.

Hatay TÜFAD Başkanı Yaşar Düzen, Teknik sorumlular Engin Canımoğlu ve Emrullah Açıkgöz sorumluluğunda hazırlanan U13 futbol takımı, üç gün sürecek kamp programına yurt genelinden katılımcılarla bir araya geldi.

Denizli’de projeye dahil olan ekipler kendi aralarında maç yapacak ve performanslar sergileyecekler. Kampta Akşamları da çocuklara yönelik kısa söyleyişler yapıldı. Aralarında Teknik Direktörler Ersun Yanal, Samet Aybaba, Mesut Bakkal, Scaut Şefler Serhat Pekmezci, Altınordu Şef Scaut Müfit Alp Özar katılarak geleceğin futbolcuları sporculara bilgi ve tecrübelerini aktaracaklar.

TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, geleceğin futbolcuları çocukların bu tür etkinliklerden faydalanması için çalışmalarının süreceğini söyledi. Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.