DOLAR 32,2451 0.12%
EURO 35,0993 0.23%
ALTIN 2.505,170,20
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’ın 3 İlçesinde TOKİ Konutları İçin Altyapı İzni Çıktı

Hatay’ın 3 İlçesinde TOKİ Konutları İçin Altyapı İzni Çıktı

ABONE OL
20 Kasım 2023 11:14
Hatay’ın 3 İlçesinde TOKİ Konutları İçin Altyapı İzni Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Altyapı ve Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Kasım Ayı Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. HBB şehirde yapılacak altyapı ve koordinasyon çalışmalarına dair kasım ayı toplantısı düzenlendi.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık Başkanlığında düzenlenen toplantıda 24 ana gündem maddesi ve 1 ek gündem maddesi ele alınarak karara bağlandı. Toplantıda ele alınan kararlar arasında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğünün 2023 ve 2024 yıllarında yapacağı yol üst kaplama programı Antakya Serinyol-Arsuz Madenli arası planlanan yol açımı öncesi eksik altyapıların tamamlanması talebi karara bağlanarak, ilgili kurumların harekete geçirilmesi için adım atıldı. Alınan kararlar arasında Antakya, Defne, Kumlu ilçelerinde TOKİ konutları fiber alt yapı ve doğalgaz hattı döşenmesi kararlaştırıldı. Ayrıca Erzin ilçesindeki çelik hat projelerinin planlanan kazı çalışmalarına başlanması için de kararlar onaylandı. Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.