DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22330731,74%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İHH, Un Desteği Çağrısı Yapıyor

İHH, Un Desteği Çağrısı Yapıyor

ABONE OL
28 Ağustos 2023 12:17
İHH, Un Desteği Çağrısı Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İHH İnsani Yardım Vakfı, Hatay ve Kilis’te ihtiyaç sahiplerine ekmek üretilen fırınlarda un stoklarının tükenmesi üzerine destek çağrısında bulundu. Vakıf, fırınların çalışmalarının aksamaması için acil un desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

İnsan Hak ve Hürriyetleri ( İHH ) İnsani Yardım Vakfı, Hatay ve Kilis’te ihtiyaç sahiplerine ekmek üretilen fırınlarda un stoklarının tükenmesi üzerine destek çağrısında bulundu.

Vakıftan yapılan açıklamada, İHH tarafından yaklaşık 10 yıl önce ihtiyaç sahiplerine ekmek ulaştırmak amacıyla Hatay ve Kilis’te inşa edilen ekmek fırınlarında un stoklarının tükendiği belirtildi.

Açıklamada, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar ile Suriye’deki savaş mağduru ihtiyaç sahipleri için aralıksız çalışan fırınlarda acil un desteğine ihtiyaç duyulduğu aktarıldı.

İHH, Hatay ve Kilis’teki ekmek fırınlarına un desteği çağrısı yapıyor. İHH’nin fırınların çalışmalarının aksamaması için yardım çağrısında bulunduğu belirtilen açıklamada, bu konuda destek olmak isteyenlerin vakfın internet sitesinden bilgi alabileceği kaydedildi.

Açıklamada, bir çuval un bedelinin 650 lira olduğu ifade edildi.

AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.