DOLAR 32,3299 0.23%
EURO 35,0688 -0.19%
ALTIN 2.294,450,76
BITCOIN 22833270,90%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“İşçi kardeşlerimizin 1 Mayıs’ını kutlarım”

“İşçi kardeşlerimizin 1 Mayıs’ını kutlarım”

ABONE OL
1 Mayıs 2021 14:11
“İşçi kardeşlerimizin 1 Mayıs’ını kutlarım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olan İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Yılmaz yayınladığı mesajda, emeğin, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Bu gün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız çok özel günlerden birisidir. Sevgili Peygamberimiz ‘İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ şeklinde buyurarak dinimizde de işçi ve emeğe ne kadar değer verildiği gösterilmiştir. 18 yıllık AK Parti Hükümetleri döneminde hangi sektörde olursa olsun, çalışan ve üreten, emek harcayan işçilerimizin çalışma koşulları, gelirleri ve kişisel hakları iyileştirilmiş ve iyileştirilmeye devam edilmektedir. Bu konuda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ilgili bakanlıklarla birlikte eş zamanlı olarak çalışarak işçilerimizin haklarını korumak ve şartlarını iyileştirmek için çalışmaktadır. Üretim ve İstihdam oranlarına baktığımızda ülkemiz son 17 yılda büyük bir gelişim göstermiştir. Bu gelişimin paydaşları arasında en büyük pay işçilerimizindir. Onlar sayesinde bu kalkınma ve üretim sağlanmıştır.
Daha iyiye ulaşmak için, ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak rakamlara ulaşmasını sağlayacak olan, başta üretim olmak üzere tüm sektörlerde çalışan işçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü” kutlar, bu önemli günün barış, kardeşlik ve huzur ortamında kutlanmasını temenni ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.