DOLAR 32,5257 -0.08%
EURO 34,7958 -0.22%
ALTIN 2.421,14-0,35
BITCOIN %
Hatay
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İŞKUR’dan Gençlere Kariyer Desteği

İŞKUR’dan Gençlere Kariyer Desteği

ABONE OL
30 Aralık 2021 11:46
İŞKUR’dan Gençlere Kariyer Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 3 yıldır gençlerin aktif iş arama süreçlerine destek olmak amacıyla gençlere özel projeler üretiyor.

İl Müdürlüğü gençlere İŞ Kulübü projesi ile üniversite öğrencilerine ise kendi eğitim sahaları içerisinde sunduğu İŞKUR Kampüs ile meslek hayatına giriş yöntem eğitimi ve motivasyon desteği sunuyor. Eğitimlerde “Bu Kulüpte İş Var” sloganıyla alanında uzman bir kadroyla gençlerin iş arama süreçlerinde kendilerine destek olacak Cv hazırlama, Ön Yazı hazırlama, Mülakat teknikleri ve Farkındalık gibi konularda eğitimler düzenleyerek en doğru işi bulmalarına yardımcı olunuyor. Gençlerin bu eğitimlerden faydalandıklarında işgücü piyasasının çalışandan neler beklediği, tecrübe sahibi olmadan da işe girilebileceği, hangi işin kendisine daha uygun olduğu, en doğru cvyi nasıl oluşturabileceği, mülakata gittiğinde nasıl davranması gerektiğine dair önemli detayları öğreniyor.

Bu eğitimler esnasında sadece teorik eğitimler verilmiyor. Öğrendiklerini uygulama fırsatı verilerek katılımcıların iş arama sürecini daha özgüvenli bir şekilde yürütmelerine yardımcı olunuyor. Eğitimlere insan kaynakları uzmanları ve işverenlerde katılarak katılımcılarla deneyimlerini paylaşıyorlar.

İş arayan gençler alanında uzman bir ekiple İş Kulübü eğitimlerine İşkur’un resmi sitesi (www.iskur.gov.tr )adresinden ücretsiz olarak istedikleri zaman katılabilmektedir. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.