DOLAR 32,3437 0.18%
EURO 35,1730 -0.04%
ALTIN 2.245,110,09
BITCOIN 2117549-3,88%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İTSO Şampiyon Sporcuyu Ağırladı

İTSO Şampiyon Sporcuyu Ağırladı

ABONE OL
11 Haziran 2022 11:52
İTSO Şampiyon Sporcuyu Ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Öğrencisi Mustafa Nebi Barak, Muaythai sporu Türkiye Liseler arası şampiyonasında 48 kg Siklette Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyon sporcu  Mustafa Nebi Barak  İTSO Anadolu Lisesi  müdürü İbrahim Bilgin ve Antrenör Serdar Keskin ile birlikte  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, bu sevinçlerini adlarını gururla taşıdıkları İTSO ve Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile birlikte paylaştılar.

Trabzon’da  yapılan Muaythai sporu Türkiye liselerarası şampiyonada  final maçında  rakibini nakavt ederek 48 kg. siklette Türkiye şampiyonu olan  Mustafa Nebi Barak,  İskenderun a şampiyonluğu  getirdi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,   Muaythai sporu dalında Türkiye şampiyonluğunu kazanan Mustafa Nebil Barak başta olmak üzere hocalarını ve okul yönetimini tebrik ederek; “Odamızın adını başarı ile duyuran ve şehrimize şampiyonluk kazandıran genç sporcumuzu tebrik ediyor kendisinden dünya şampiyonluğu bekliyoruz. İTSO olarak  her zaman yanınızdayız” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu  Lisesi Müdürü İbrahim Bilgin ve  şampiyon sporcu  Mustafa Nebi Barak, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a desteklerinden ve kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.