DOLAR 32,5108 0%
EURO 34,9908 0.19%
ALTIN 2.420,74-0,04
BITCOIN %
Hatay
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadın girişimcilerimizin fikirlerini önemsiyoruz

Kadın girişimcilerimizin fikirlerini önemsiyoruz

ABONE OL
16 Haziran 2021 10:28
Kadın girişimcilerimizin fikirlerini önemsiyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Kıral ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamın ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğan, yeni başkan olarak seçilen Çiğdem Kıral ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Doğan, “Çalışma hayatında kadınlarımıza fırsat verildiği taktirde stratejik işleri layıkıyla yerine getirme kabiliyetine sahip olduklarını ve ülke ekonomimize verdikleri katkıları hep birlikte görüyoruz. Bu yüzden ekonomik anlamda ülkemizin daha da büyümesi ve gelişmesi adına kadın girişimcilerimizin fikirlerini önemsiyor ve onları destekliyoruz. ”dedi. KAGİD Başkanı Çiğdem Kıral ise iyi dilekleri, destekleri ve nazik kabullerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.