DOLAR 32,5673 0.13%
EURO 34,9680 -0.18%
ALTIN 2.438,130,09
BITCOIN 20992550,31%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
KAYMAKAMLARA BAYRAK İŞLEMELİ HALI

KAYMAKAMLARA BAYRAK İŞLEMELİ HALI

ABONE OL
12 Temmuz 2021 10:11
KAYMAKAMLARA BAYRAK İŞLEMELİ HALI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hatay İl Başkanı Ahmet Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Antakya, Defne, Altınözü ve Yayladağı kaymakamlıklarını ziyaret etti. Başkan Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerinde, kaymakamlara Türk Bayrağı işlemeli halı hediye ettiler.

KAYMAKAMLARDAN TÜGŞAV’A TEŞEKKÜR

TÜGŞAV Hatay İl Başkanlığı, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ve Yayladağı Kaymakamı Muhammed Sait Baytok’a ziyaretlerde bulunarak, kaymakamlara Türk Bayrağı işlemeli halı hediye ettiler. Kaymakamlar ise ziyaret ve özel hediyelerinden dolayı TÜGŞAV Hatay İl Başkanı Ahmet Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ettiler.

AYAZ: “AMACIMIZ DEVLET İLE MİLLET ARASINDA KÖPRÜ OLMAK”

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hatay İl Başkanı Ahmet Ayaz, gerçekleşen ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, devlet ve millet arasında köprü görevini üstlendiklerini söyledi. Sonsuza kadar devletin yanında olacaklarının da altını çizen Başkan Ayaz, “Bugün vakıf yönetim kurulu üyelerimizle beraber kaymakamlarımıza ziyaret gerçekleştirdik. Bizleri sıcak ve samimiyetle karşılayan kaymakamlarımıza günün anısına da özel Türk Bayrağı işlemeli halılarımızdan hediye ettik. Kaymakamlarımızın ülkenin en önemli değerlerindendir, onlara görevlerinde başarılar dileriz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.