DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN %
Hatay
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırsalda Hayat Projesi Kursları Devam Ediyor

Kırsalda Hayat Projesi Kursları Devam Ediyor

ABONE OL
6 Mayıs 2024 10:30
Kırsalda Hayat Projesi Kursları Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birleşmiş Milletler Gıda Tarım Örgütü (FAO), Alman Tarım Bakanlığı ve Hatay Tarım Orman Müdürlüğü arasındaki işbirliği ile yürütülen “Kırsalda Hayat Projesi” kapsamında açılan kurslar, başarıyla devam ediyor. Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleştirilen bu kurslar, kırsal kesimde tarım ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Bu proje kapsamındaki çalışmaları desteklemek ve yerinde incelemek amacıyla FAO Türkiye Temsilcisi Ayşegül Selışık ve Alman Tarım Bakanlığı Yetkilisi, Arsuz Kadın Eli Kooperatifini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Hatay Tarım Orman İl Müdürü Abdurrahman Türkmen tarafından ilimiz tarımına sağlanan katkılar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Heyet, ziyaretleri sırasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek projenin ilerleyişiyle ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. Ayrıca, projeye katkı sağlayan başta İl Müdürü Abdurrahman Türkmen olmak üzere projede görev alan tüm personele teşekkürlerini iletti. Bu tür işbirliklerinin tarımsal kalkınma ve sürdürülebilir yaşam alanlarının oluşturulmasında ne kadar önemli olduğunu vurgulayan heyet, projenin başarıyla sonuçlanması için çaba harcanmasının gerekliliğine dikkat çekti. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP