DOLAR 32,5673 0.13%
EURO 34,9680 -0.18%
ALTIN 2.438,130,09
BITCOIN 20992550,31%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
KÖSTEBEK YUVASI!

KÖSTEBEK YUVASI!

ABONE OL
25 Aralık 2021 10:11
KÖSTEBEK YUVASI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya’nın en kalabalık nüfusuna sahip olan Akasya Mahallesi, bakımsızlık ve umursamazlıklar gölgesinde kalmaya devam ediyor. Köstebek yuvasını andıran sokakları ve yapılmayan peyzaj çalışmalarıyla, nüfusundan çok geçilmeyen sokakları konuşulan mahalle, hak ettiği değeri bir türlü göremiyor.

PLANSIZ KAZILAR MAHALLELİYİ CANINDAN BEZDİRDİ

Şehrin batı tarafına kaymasıyla birlikte büyük önem arz eden mahalle olan Akasya Mahallesi, içerisinde Adliye Sarayı, Antakya Kaymakamlığı, SGK, HATSU, Primemall AVM, Selçuk Ecza Deposu, birçok önemli kurum ve işletmeyi barındırıyor. Nitekim bu denli öneme sahip olan mahalle, plansız kazılar nedeniyle çukurdan ve bozuk yollardan geçilmez duruma geldi. Kurumların plansız kazı ve yol çalışması yapmasının cezasını vatandaşın çektiğini ifade eden mahalleli, en azından çukur dolu yolların bir an önce onarılmasını istediler.

YOLLAR YAĞMURDA GÖLETE DÖNÜYOR

Ana caddeleri yapılan yamalar nedeniyle düzensiz duran Akasya Mahallesi’nin sokakları ise sadece arabaların değil yayaların bile güçlükle ilerlemesine neden oluyor. Özellikle yağmurlarla birlikte yoldaki çukurların, gölete döndüğü sokakların bir an önce yapılmasını isteyen mahalleli, yetkili belediyelerin bu duruma el atmasını istiyor. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.