DOLAR 32,5874 0.3%
EURO 35,0502 0.2%
ALTIN 2.459,590,97
BITCOIN %
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lastiklerin Geri Dönüşüm Sürecini Denetledi

Lastiklerin Geri Dönüşüm Sürecini Denetledi

ABONE OL
17 Eylül 2021 13:47
Lastiklerin Geri Dönüşüm Sürecini Denetledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi çevre temizliğini koruma konusunda gösterdiği hassasiyet ile denetimlerine devam ediyor. Çevre Denetim Birimi ekipleri tarafından Antakya’da faaliyet gösteren Ömrünü Tamamlamış Lastik üreticileri, atık lastikler ve çevre sağlığı önlemleri için denetlendi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre denetleme faaliyetlerinde özellikle atık lastiklerin nerede muhafaza edildiklerine dikkat edildi. Antakya Belediyesi yaptığı açıklamanın devamında şunlara yer verdi; “Ömrünü tamamlamış lastikler kontrolsüzce çevreye bırakıldığında toprağı, suyu ve havayı kirlettiğine dikkat çekilen denetimlerde, bünyesinde kimyasal maddeler barındıran lastiklerin geri dönüşüme bırakılmadığı takdirde geleceğimiz için nasıl bir tehdit oluşturacağı üreticilere tek tek anlatıldı. Ömrünü tamamlayan lastiklerin lisanslı ÖTL (Ömrünü Tamamlamış Lastik) geri dönüşüm firmalarına teslim edilmesi gerektiği hatırlatıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.