DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Mahallemizi Hiç Terk Etmedik, Etmeyeceğiz”

“Mahallemizi Hiç Terk Etmedik, Etmeyeceğiz”

ABONE OL
18 Şubat 2024 11:33
“Mahallemizi Hiç Terk Etmedik, Etmeyeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deprem felaketi ardından adeta yerle bir olan ve büyük hasar alan Antakya İlçesine bağlı Ürgen Paşa Mahalle Muhtarı Necmettin Karaoğlan, “Gece gündüz denemeden felaketin ilk saatlerinden itibaren sahadaydık ve olmaya devam edeceğiz. Mahallemiz için çalışmaya vatandaşlarımıza yardımcı olmak, hizmeti sağlamak ve eski güzel günlerimize kavuşmak için buradayız.” İfadelerini kullandı.

“HİZMET İÇİN BURADAYIZ”

“Birlik ve beraberlik ile yeniden ayağa kalkacağız” diyen Muhtar Karaoğlan, “Büyük bir afet yaşadık. Maalesef canlarımızı kaybettik. Böylesine büyük bir felaketin izlerini hep beraber silebiliriz. Bizler kültür ve hoşgörü kentinin Dünya’ya örnek olmuş vatandaşlarıyız. El ele vererek çıktığımız bu yolda aşamayacağımız engel yoktur. Deprem felaketi ardından yaşamsal sorunlarla ayakta kalmak için savaştık. Şimdi ise toparlanma zamanıdır. Mahallemiz için mahallelimiz için yine çabalayacağız. Hizmet için buradayız.” Dedi. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.