DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Hatay
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MECLİS KARARLARI Gazetelerde Yer Alacak

MECLİS KARARLARI Gazetelerde Yer Alacak

ABONE OL
13 Ocak 2022 11:14
MECLİS KARARLARI Gazetelerde Yer Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de ve Hatay’da yaşanan olumsuz kur artışlarının ardından meydana gelen ekonomik dengesizlik yüzünden zor günler geçiren medya sektöründe faaliyet gösteren yerel basına, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’tan destek geldi.

MECLİS KARARLARI, BASIN İLAN KURUMU ARACILIĞIYLA GAZETELERDE YAYINLANACAK

Hatay’da ekonomik şartlar yüzünden zor günler geçiren medya sektörüne bir destek de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla HATMEK’te düzenlediği kokteyl etkinliğinde bir konuşma yapan Başkan Lütfü Savaş’tan geldi. Medya sektörünün ülke genelinde yaşanan olumsuz döviz kuru nedeniyle maliyetlerin artmasıyla birlikte zor günler geçiren medya sektörünün zarar görmemesi için elini taşın altına koyan Lütfü Savaş, HBB Meclisi’nde alınan kararların Basın İlan Kurumu aracılığı ile gazetelerde yayınlanacağının müjdesini verdi.

RESMİ İLAN ALAN GAZETELER YARARLANACAK

Basın İlan Kurumu’ndan resmi ilan alan yerel gazeteler için müjdeyi veren Lütfü Savaş, HBB Meclisi’nde alınan kararların bundan sonra yerel gazetelerde yayınlanacağını belirterek yerel basına imkanları doğrultusunda destek verileceğini belirtti. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.