DOLAR 32,2656 0.13%
EURO 35,2374 0.25%
ALTIN 2.506,950,26
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mersin Halkıyla, Hatay’ı Ayakta Tutmaya Çalışacağız

Mersin Halkıyla, Hatay’ı Ayakta Tutmaya Çalışacağız

ABONE OL
28 Temmuz 2023 10:58
Mersin Halkıyla, Hatay’ı Ayakta Tutmaya Çalışacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, iç saha maçlarını oynayacakları Mersin’de kendilerine yoğun ilgi gösterildiğini kaydederek; “Mersin halkıyla birlikte Hatay’ı ayakta tutmaya çalışacağız. Bu ışığı gördüm” dedi.

Yeni sezonda maçlarını Mersin Arena Stadında oynayacak olan Hatayspor’da Teknik Direktör Volkan Demirel’in görüşleri şöyle; “Mersin halkına teşekkür etmek istiyorum. Bizlere ‘Ne zaman geleceksiniz, ne zaman kombineler çıkacak, ne zaman biletler çıkacak’ diye soruyorlar. Onlara buradan teşekkür ediyorum. Onlara ilk maçta lacivert kırmızı formayla mücadele edeceğimizi dile getirmek istiyorum. Mersin çok güzel bir şehir, çok güzel bir stada sahipler. Orada bizim için yapılan bir tesis var. Şu an iki tane saha yapılıyor. 2 ay sonra da inşallah Mersin’e konumlanarak hem Mersin halkıyla beraber, hem Mersin şehriyle beraber Hatay’ı ayakta tutmaya çalışacağız” Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.