DOLAR 32,4147 -0.08%
EURO 34,9083 0.3%
ALTIN 2.437,63-0,03
BITCOIN %
Hatay
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tek Düşüncemiz Ligde Kalmak

Tek Düşüncemiz Ligde Kalmak

ABONE OL
14 Nisan 2024 11:20
Tek Düşüncemiz Ligde Kalmak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor’un Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, şu anda tek düşüncelerinin takımı ligde tutmak ve yaşatmak olduğunu söyledi.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, seçim sürecinin ardından ortaya atılan spekülasyonlarla ilgilenmediklerini belirterek, “Bizim tek düşüncemiz var o da Hatayspor’un Süper Lig’de kalıcı olmasını sağlamak ve oynayacağımız İstanbulspor maçına odaklanmaktır” dedi.

Mevcut yönetimin görevinin başında olduğuna dikkat çeken Mehmet Güzel, “Hatayspor yönetim kurulu hem takımının yanında hem de görevinin başındadır. Seçim ve siyaset konusu kulübümüzün dışında olan gelişmelerdir. Hatayspor partiler üstü bir kurumdur. O yüzden burada siyaset değil, sportif faaliyetler konuşulur” diye konuştu.

VOLKAN HOCAMIZ TAKIMI LİGDE TUTMAK İÇİN GAYRET EDİYOR

Teknik direktör Volkan Demirel’in takımı ligde tutmak için olağanüstü çaba gösterdiğini belirten Mehmet Güzel, “Volkan hocam seçim sonuçlarıyla ilgilenmiyor, takımıyla ilgileniyor. Her gün futbolcularıyla beraber oluyor, onları takımın ligde kalması yönünde motive etme çalışıyor. İstanbulspor maçını kazanarak, umutlarımızı ileriki haftalara taşımak için canla-başla çalışıyor” dedi.

İstanbulspor maçını kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını açıklayan Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, “Sevgili taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Mersin’de tribünleri doldurarak, kritik maçta bizi yalnız bırakmayacaklarını ümit ediyoruz. Kazanacakta güçteyiz, hiçbir eksiğimiz yok, moral ve motivasyonumuz gayet yerinde. Tek eksiğimiz zor günde yanımızda olmayanlar, İstanbulspor maçında yanımızda olacaklarını ümit ediyor, herkesi Hatayspor’un yanında olmaya davet ediyoruz” diye konuştu. Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.