DOLAR 32,5095 0.15%
EURO 34,9205 0.09%
ALTIN 2.439,650,23
BITCOIN 2045166-1,19%
Hatay
20°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öntürk’e Çağrı: Hatayspor’a Sahip Çık

Öntürk’e Çağrı: Hatayspor’a Sahip Çık

ABONE OL
14 Nisan 2024 11:18
Öntürk’e Çağrı: Hatayspor’a Sahip Çık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hataypor’un tribün liderlerinden 31 Asi Gençlik Taraftarlar Dernek Başkanı Songül Taşdelen, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Öntürk’ü tebrik ederek, Hatayspor’a sahip çıkmasını istedi. Taşdelen, HBB Başkanlığına seçilen Mehmet Öntürk’ü tebrik etmesi nedeniyle kendisine eleştiride bulunanlara, “Ne AK Parti, ne CHP ne de diğerleri hiçbir zaman umrumda değil. Kim Hatayspor’un yanında olur, destek olursa onun yanında oluruz. Benim partim Hatayspor’dur” cevabını verdi.

Hatayspor’a hizmet edenleri her zaman saygı ile anacaklarını belirten Taşdelen, “Hatayspor için kim emek vermiş ve katkıda bulunmuşsa, Allah ondan razı olsun, her zaman saygı ile yad edeceğiz. Partisi, ismi cismi ne olursa olsun, yapılan hizmetleri unutmayacağız. Ahde vefayı bilen insanlarız” diye konuştu.

Hatayspor’a gönül veren herkese çağrıda bulunan Songül Taşdelen, “Başta göreve seçilen HBB Başkanı Mehmet Öntürk başta olmak üzere tüm Belediye Başkanlarını Mersin’de oynayacağımız İstanbulspor maçında tribünde görmek istiyoruz. 15 Belediye Başkanımızla güçbirliği yaparak, Hatayspor’un en zor gününde yanlarında olmalarını bekliyoruz. Çünkü gün takımımıza sahip çıkma günüdür, siyaset dönemi bitmiştir, Hatay’a hizmet, Hatayspor’a destek olma günüdür” dedi. Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.