DOLAR 32,5509 0.19%
EURO 34,9566 -0.11%
ALTIN 2.442,760,29
BITCOIN 20950210,09%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>“Mesleki Sorunlarımızı İstişare Ettik”</strong>

“Mesleki Sorunlarımızı İstişare Ettik”

ABONE OL
30 Nisan 2022 14:07
<strong>“Mesleki Sorunlarımızı İstişare Ettik”</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü nedeniyle Hatay Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yahya Hamurcu, Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu ‘nu ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Hamurcu, “30 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü etkinlikleri kapsamında Hatay Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu olarak ilk ziyaretimizi İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu İl Müdür Yardımcımız meslektaşımız Mehmet Emin Uzun ve meslektaşlarımızı ziyaret ederek Dünya Veteriner Hekimler Gününü kutladık İkinci ziyaretimizi Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaca ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cafer Tayyar Ateş’e yaptık. Dünya Veteriner Hekimler gününü kutladıktan sonra başta eğitim olmak üzere mesleki sorunlarımızı istişare ettik. İl Müdürü Çolakoğlu ve Dekanımıza nazik kabulleri, içten sohbetleri ve misafirperverlikleri için Hatay Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederim” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.