DOLAR 32,5778 0.28%
EURO 35,0175 0.11%
ALTIN 2.459,960,99
BITCOIN 21011851,20%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MURSALOĞLU VE AKDEMİR’DEN HGC’YE ZİYARET

MURSALOĞLU VE AKDEMİR’DEN HGC’YE ZİYARET

ABONE OL
27 Kasım 2021 11:18
MURSALOĞLU VE AKDEMİR’DEN HGC’YE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı O. Namık Mursaloğlu ve Antakya Belediyesi Basın-Yayın Müdürü Naif Cenk Akdemir, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, HGC ikinci başkanı Nihat Mazmanoğlu ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyareti gerçekleştiren Antakya Belediye Başkan Yardımcısı O. Namık Mursaloğlu ve Antakya Belediyesi Basın-Yayın Müdürü Naif Cenk Akdemir yerel basının demokrasinin unsuru olduğunu belirterek yerel basına her zaman destek olacaklarını belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ise yerel basının zor şartlar altında basın ahlak kuralları içerisinde kamu görevi yaptığını belirterek yerel basına destek verilmesi gerektiğini ifade edip, ziyaretlerinden dolayı Antakya Belediye Başkan Yardımcısı O. Namık Mursaloğlu ve Antakya Belediyesi Basın-Yayın Müdürü Naif Cenk Akdemir’e teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.  Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.