DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2075200-1,31%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oda Başkanlarından Teksöz’e Ziyaret

Oda Başkanlarından Teksöz’e Ziyaret

ABONE OL
24 Mart 2022 08:47
Oda Başkanlarından Teksöz’e Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da bulunan esnaf odaları başkanları, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret etti.

HESOB Başkanı Teksöz, başkanların ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek “Her zamanki gibi birlikte çalışma kararlarından dolayı sonsuz teşekkürler” dedi. Başkan Teksöz, Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; ”Antakya Fırıncılar Odası Başkanımız Nasır Bucak, İskenderun Fırıncılar Odası Başkanımız Mahmut Şenöz, Erzin Esnaf Odası Başkanımız Servet Canatar, Yayladağı Esnaf Odası Başkanımız Halil Emre Ergüder, Payas Esnaf Odası Başkanımız Hasan Özkul, Hassa Esnaf Odası Başkanımız Adnan Uzun, Akbez Esnaf Odası Başkanımız Mehmet Çirkin, Belen Esnaf Odası Başkanımız Halit Kanat, Altınözü Esnaf Odası Başkanımız Mehmet Hammutoğlu, Defne Esnaf Odası Başkanımız Murat Karataş, Denizciler Esnaf Odası Başkanımız Hüseyin Sönmez, Reyhanlı Esnaf Odası Başkanımız Mehmet Ateş, Fotoğrafçılar Odası Başkanımız Naili Yücel, Şekerciler Ve Tatlıcılar Odası Başkanımız Ganim Kıt, Kırıkhan Esnaf Oda Başkanımız İbrahim Cihangir kardeş ve ağabeylerim ile esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. Her zamanki gibi birlikte çalışma kararlarından dolayı sonsuz teşekkürler” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.