DOLAR 32,4758 -0.04%
EURO 34,7564 -0.63%
ALTIN 2.439,830,16
BITCOIN 20938151,25%
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özel Birey Anneleri İçin İstihdam Projesi

Özel Birey Anneleri İçin İstihdam Projesi

ABONE OL
14 Aralık 2021 12:11
Özel Birey Anneleri İçin İstihdam Projesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya ilçesi Serinyol Mahallesinde bulunan Beş Gün Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri özel farkındalığı olan çocukların anneleri ile birlikte bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Yeterince hayatı zor olduğu düşünülen velilerin ülke ekonomisine katkı sunmaları için de uygun olan bu proje ile rehabilitasyona başlayan çocukları sayesinde evlerinde ürettikleri turşu, mantı, erişte ve diğer ürünleri satmak için anlaştıkları Bon Bon Ev  Yemekleri dükkanında müşterilerin beğenisine sunulan organik ürünler satılarak kadın istihdamının artması planlanmaktadır. Özel farkındalıklı çocukların anneleri ürettikleri her türlü malzemeyi satarak hem bir kazanç elde etme fırsatı buluyorlar hem de rehabilitasyon merkezindeki diğer öğrencilerin ailelerine destek sağlıyorlar.

Kurum yetkilileri, Gönüllü kadın velilerin bu girişimini desteklediklerini ve bu projenin sosyal sorumluluk projesinden yerel kalkınma projesine dönüşmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarından bahsettiler. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.