Antakya’da Konteyner kentlerde kalan Depremzedelere “En İyi Narkotik Polisi Anne” “UYUMA” ile SİBERAY Projeleri hakkında seminer verildi.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 07.07.2023 tarihinde Antakya ilçesinde bulunan Limak ve Büyükdalyan Konteyner Kentte kalan vatandaşlara Narko Nokta faaliyetleri kapsamımda “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi hakkında ve “UYUMA” uygulaması hakkında bilgi verilirken, www.narkotikpolisianne.com adresinin tanıtımı yapılarak, Ayrıca eğitime katılan vatandaşlara bilgilendirici el broşürleri dağıtıldığı belirtildi.
Hatay Valiliği açıklamasının devamında, yine Antakya ilçesinde bulunan Limak ve Büyükdalyan Konteyner Kentte kalan vatandaşlara SİBERAY Projesi kapsamında Siber Suçlar ve Bilişim konularında seminer verilerek yine bilgilendirici el broşürleri dağıtıldığı kaydedildi. Nebihe Mazmanoğlu
SON DAKİKA
2 gün önceGÜNDEM
10 gün önceSON DAKİKA
10 gün önceSON DAKİKA
11 gün önceSON DAKİKA
27 gün önceSON DAKİKA
06 Aralık 2023SON DAKİKA
06 Aralık 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.