DOLAR 32,2507 -0.04%
EURO 34,6995 -0.1%
ALTIN 2.397,75-0,09
BITCOIN %
Hatay
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PROJE NEREDE?

PROJE NEREDE?

ABONE OL
13 Aralık 2021 11:47
PROJE NEREDE?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın 71 yıllık stadı, Mayıs ayında oynanan son maç ile tarihe karıştı. Temmuz ayında da yıkım çalışmalarının başladığı stat alanında, TOKİ tarafından ‘Millet Bahçesi’ proje yapım çalışma başlatıldı. Stat alanına şantiye kuran TOKİ’nin, çalışmaları sürerken, proje ne basına nede Hataylılara tanıtılmadı.

BAĞIŞÇILARDAN “SPOR VE YEŞİL ALAN” VURGUSU

Önceki günlerde MAZMAN Medya Show Grup Radyolarının canlı yayın programında konuşan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, eski stat alanı hakkında da açıklamalarda bulunmuştu. Bağışçıların bölgeyi, yeşil alan ya da spor faaliyetlerinin yapılacağı tesis olması kaydıyla bağışladıklarının altını çizen Savaş, “Oraya kültür merkezi ya da bina dikemezsiniz” diye konuşmuştu. Alana yapılacak olan Millet Bahçesi Projesinin bir an önce paylaşılmasını isteyen Savaş,  alana betonarme yapı dikilmesi durumunda süreci mahkemeye taşıyacaklarının da altını çizmişti.

HATAYLILAR, PROJENİN PAYLAŞILMASINI BEKLİYOR

Alanda çalışmalar sürerken, Hataylılar projenin bir an önce kendileri ile de paylaşılmasını istiyor. Eski stat alanına, betonarme yapı istemediklerini ifade eden Hataylılar, “Proje artık bizimle paylaşılsın, alanda sürekli bir işler yapılıyor ama halka bilgi veren yok. Biz Millet Bahçemiz üzerinde betonarme yapı istemiyoruz, öyle bir durum söz konusu ise proje devam etmesin!” çağrısında bulundu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.