DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rotary, Görme Engelliler İçin Koşuyor

Rotary, Görme Engelliler İçin Koşuyor

ABONE OL
10 Şubat 2022 14:05
Rotary, Görme Engelliler İçin Koşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl farklı bir iyilik hareketine hizmet eden Runtalya Maraton’u, bu yıl görme engellilere destek için hazırlanıyor.

Maratona destek veren Rotary Projesi kapsamında, görme engelli gençleri özgürleştirecek WeWalk (akıllı baston) ile daha konforlu ve engelsiz bir hayat için bir araya gelinmesi amaçlanıyor.

Ulusal ölçekteki projeyi açıklayan Antakya Rotary Kulübü eski başkanı, aynı zamanda Güvernör Yardımcısı Gülnaz Habip, 15-25 yaş arası eğitimli görme engellilerin, akıllı telefonları aracılığıyla kullanacakları WeWalk’la, şehir içinde yardımsız ve çok daha rahat hareket edebileceklerini belirterek şunları kaydetti:

“6 Mart 2022 Pazar günü Antalya’da gerçekleştirilecek olan maratona tüm STK’ları, tüm profesyonel, amatör, sanal koşucuları ve yolu iyilikten geçen herkesi bekliyoruz. Maratona aktif olarak katılamıyorsanız, bağışçı olarak destek olabilirsiniz.”

“Bir elin nesi var, iki elin sesi var” diyen, Antakya Rotary Kulübü Guvernör Yardımcısı Gülnaz Habip,“Her adım, iyilik için atılmış olacak. Biz hazırız, ya siz?” diyerek, herkesi bu projeye destek olmaya davet etti: “Bilgi edinmek isteyen dostlarımız; Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube’tan runrotary.com yazarak, daha detaylı bilgi alabilirler.”

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.