DOLAR 32,4960 0.02%
EURO 34,9990 -0.11%
ALTIN 2.433,41-0,10
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
SAĞANAK FELAKETİ!

SAĞANAK FELAKETİ!

ABONE OL
21 Aralık 2021 13:29
SAĞANAK FELAKETİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da sağanak yağış ve fırtına felaketi yaşandı. Hayatı olumsuz etkileyen sağanak yağış ve fırtına nedeniyle, Samandağ-Arsuz yolu ulaşıma kapandı, Arsuz’da bir köprü yıkıldı, tekneler alabora oldu ve spor müsabakaları da iptal edildi.

DEV KAYA PARÇALARI YOLA DÖKÜLDÜ

Yakın zamanda büyük emeklerle açılan Samandağ-Arsuz yolu yine trafiğe kapandı. Her yağmur yağdığında dağdan düşen kayalar nedeniyle trafiğe kapanan yol, şiddetli yağış sonrası yine trafiğe kapandı. Dev kaya parçalarının yola döküldüğü olayda, kaza yaşanmazken, jandarma ekipleri yolu trafiğe kapatarak önlem aldı.

ARSUZ’DA 2 KÖPRÜ YIKILDI

Sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Arsuz ilçesinde de 2 köprü yıkıldı. İlçede bulunan Avcılarsuyu ve Höyük Köprüleri, sağanak yağış ve şiddetli fırtınaya dayanamayarak yıkıldı. Yaşanan olaylar sırasında köprülerde kimsenin olmaması rahat bir nefes aldırdı. Diğer yandan Arsuz Çayı üzerinde bağlı halde bulunan 2 tekne ise önce battı ardından da gözden kayboldu, Arsuz Çayı’nda bir teknenin de alabora olduğu öğrenilirken, yaşanan olaylarda can kaybı yada yaralanan olmaması sevindirdi.

AMATÖR MAÇ YARIDA KALDI

Samandağ ilçesinde oynanan Samandağspor-Maşukluspor maçı, bir anda bastıran şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle yarıda kaldı. Hakem ve oyuncuların koşarak sahadan kaçtığı olay sonrası hava şartları uzunca süre düzelmeyince maç ileriki bir güne tatil edildi.

ANTAKYA SULAR ALTINDA KALDI

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da sağanak yağıştan nasibini aldı. Yolların göle döndüğü kentte, birçok araç yolda mahsur kalırken, Tarihi Uzun Çarşı’da da sağanak felaketi yaşandı. Çarşıda bazı dükkanları su basarken, esnaf ürünlerini kurtarmak için canla başla mücadele etti. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.